Nutri Science Ltd

Dierenplaats.nl

Nutri Science Products

Website: http://www.nutri-science.nl/

Toegevoegd: 2007-04-13

Pagina: Paarden.

Rubriek: Voedingssupplementen

Beschrijving: Ons bedrijf heeft de distributie van Nutri Science producten in Nederland weten te verwerven. Wij zijn daar zeer blij mee, omdat deze producten paarden met arthrose, blessures, diverse been-, gewricht- en/of rugproblemen een serieuze kans op herstel geven.

Het product Arthri Aid™ is een product tegen o.a. arthrose, op basis van Chondroitin, MSM, en Glucosamine. Deze stoffen hebben een bewezen gunstige uitwerking bij diverse been-, gewricht- en/of rugproblemen. Easo Flex™ is een product op basis van MSM en yucca extract, dat direct een ontstekingsremmende- en pijnstillende werking heeft bij pijnlijke blessures of onstekingen.

Arthri Aid™ en Easo Flex™ zijn geteste voedingssupplementen, welke zich in de afgelopen jaren bewezen hebben in de Ierse, Engelse, Amerikaanse, Canadese, Franse, Scandinavische en Italiaanse hippische wereld. Een beroemde gebruiker van Arthri Aid™ was Milton van John Whittaker, die mede daardoor op hogere leeftijd nog tot zeer aansprekende prestaties kwam.